Да, Глория най-накрая го показа! Ето го мъжът, който й се радва в постелята (Снимка)

глория

За първи път от много години Глория реши да повдигне завесата на личния си живот и да покаже кой е тайнственият мъж, който заспива вечер до нея. 

Чалга дивата сподели снимка с господина от почивката им във Виена, а под фотоса заваляха коментари с пожелания винаги да са толкова влюбени. Дъщерята на певицата – Симона Загорова, пък коментира снимката с три сърца.

Наши източници издадоха, че Глория и видимо по-младото й гадже са минали през много тежка криза през последните месеци. Опитват се да оправят отношенията си с много пътувания в различни страни.

Наскоро бяха на Малдивите, преди това в Гърция, където по сведения на наши източници и двамата имат имоти. Сега са решили да се разходя из Виена. Публичността на певицата е това, което смущава нейния любовник и това, че не могат да се разхождат свободно в България, без да бъдат сочени и снимани от нахални фенове и папараци.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ