Голям проблем за Захари Бахаров притесни феновете му! На легло е, отмениха представлението му днес

захари бахаров

Подъл вирус“, както сам описа състоянието си актьора Захари Бахаров, го принуди да отмени едно от най-дългочаканите представления от афиша на фестивала „София Моно“ – „Чамкория“, съобщава „Монитор“.

Моноспектакълът, по книгата на Милен Русков, трябваше да се играе на откритата сцена в парка на Военната академия, тази вечер.Часове преди това обаче главното действащо лице написа в официалната си страница във Фейсбук: „Хванах някакъв много подъл вирус и гърлото ми е в плачевно състояние. Не мога да ви доставя “Чамкория” във вида, в който заслужавате. Днешното (03 юни) представление в рамките на фестивала София-Моно се премества на 09 ЮНИ от 19 часа в зала “Тържествена” на Военната академия. Много се извинявам за причиненото неудобство. З.Б.“

Представлението, което повече от година пълни предварително всички зали в които се играе, е с внушителната продължителност от 2,5 часа, който единствено Захари носи на гърба си с хумора и мъдростта на домораслия софийски философ бае Славе. За тази роля Бахаров грабна и Икар миналата година за водеща мъжка роля.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ