Кмет от ВМРО: Не може в 21-и век в Пловдив да има места без улично осветление! И го сложи

борислав инчев

Продължава изграждането на улично осветление в пловдивския район „Южен“ в Пловдив на места, където досега никога не е имало такова, съобщи кметът на района Борислав Инчев от ВМРО.

Приключил е монтажът на стълбове и лампи в неосветени участъци от улиците „Порт Артур“, „Георги Кондолов“, „Георги Икономов“, „Д-р Иван Кесяков“, както и в локалното платно на ул. „Даме Груев“.

Недопустимо е в 21 век във втория град на България по големина да има места без улично осветление, коментира Борислав Инчев, като обяви, че кметството на „Южен“ има изготвени проекти за още 6 улици, за които има и издадени разрешения за строеж. Работата по тях може да започне веднага след осигуряване на финансиране от страна на голямата община.

Тъй като основна наша грижа е да осигурим сигурност и спокойствие на гражданите, още в началото на мандата откроихме като приоритет изграждането на допълнително улично осветление и сме последователни в това решение, точно както преследваме всяка възможност за нови паркоместа или детски площадки например, допълни Борислав Инчев.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ