Любовницата на Веско Маринов го заряза

веселин маринов

Певецът Веселин Маринов отново остана сам, след като доскорошната му половинка – сервитьорката Веска от Добрич, го заряза за пореден път.

Драмата се разиграла преди броени дни – след чутовен скандал блондинката си събрала багажа и напуснала певеца, разкриват близки на изпълнителя на „Горчиво вино“.

Двамата се събираха и разделяха няколко пъти за последната година. От край време из светските среди се шушука, че майката на певеца, както и фамилията му, не одобряват Веска. Всички тези семейни терзания, както и последните скандали около Маринов, натежали на половинката му и тя решила да търси по-добра перспектива в живота си, уплашена да не се наложи да се върне отново като сервитьорка в родния си град.

Пред свои приятели изпълнителят споделил, че не го интересува какво се случва с любовния му живот, но треперел всекидневно дали ще успее да напълни залите за концертите си през лятото, пише в. „Телегараф“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ