Джамбазки с остри думи за „фантастиката“ на Волен Сидеров

ангел джамбазки

При всички случаи субсидията трябва да бъде намалена и ще бъде намалена. Това е общественото очакване. Това каза заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки пред Нова телевизия по темата с надвзетите партийни субсидии. Н

а въпрос дали ВМРО ще подкрепи предложението субсидията да бъде намалена до 1 лев, той посочи, че това трябва да се обсъди от групата.

„Факт е, че партиите трябва да имат право да участват пълноценно в политическия процес“, посочи той.

„Когато се събират капачки, за да се купуват кувьози, естествено е, че хората се възмущават. Абсолютно неразбираемо поведение на чиновниците в мин финансите“, заяви той и посочи, че въпросните чиновници вероятно трябва да бъдат наказани.

По думите на Джамбазки, не е редно политическите да държат пари на влог.

Трябва да има отчетност на тези при, трябва да се харчат за партийна дейности, смята той. Джамбазки нарече „фантастика“ думите на Волен Сидеров, че ВМРО са получили 6 или 8 млн. лв. „С такива пари ще направиш кампания за президент на САЩ. Няма откъде да има такива пари“, заяви той.

Враждебното отношение на Сидеров към ВМРО той си обясни с резултатите от изборите за Европейски парламент „Гроздето е кисело просто“, каза той лаконично. Джамбазки подчерта, че „технически“ „Атака“ все още е коалиционен партньор на ВМРО.

На въпрос на водещата „Защо не се разделите“ Джамбазки отговори: „Може и това да се случи“.

По думите му, по време на предизборната кампания четири партии са изградили кампанията си на базата на „плюене“ срещу ВМРО. Според него, такъв тип кампания не работи добре за партиите и доказателство за това е БСП.

По повод днешния гей парада, който ще се проведе днес в София, Джамбазки каза: „Води се джендър пропаганда, тя е световна тенденция в медии, което за нас е неприемливо. Никой няма да се занимава кой какво прави в дома си“.

„Това нахално събитие днес има политически искания. Искат да узаконяват браковете си, да осиновяват деца. Това е недопустимо“, смята той.

„Това е някакво извращение, на когото трябва да се сложи някакъв ред и някакъв край“, добави Джамбазки.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ