Дарина Павлова качи 20 кг след тежка операция (Снимка)

Дарина Павлова

От безупречната фигура на Дарина Павлова вече няма и помен, видя „Ретро“. Вдовицата на разстреляния бос на „Мултигруп“ Илия Павлов в последните месеци е наддала с около 20 килограма.

Причината за резките промени, които направили тялото и лицето ѝ неузнаваеми, бил стресът, който милионершата изживяла след тежка операция. Този път обаче не става дума за лягане под ножа от суета, а за здравословен проблем, който вкара Дарина в болница преди по-малко от година. Павлова беше приета в римска болница поради сериозни гинекологични усложнения. Италиански лекари ѝ открили миома, която ѝ била премахната оперативно. Преди да легне на операционната маса обаче, Дарина с ужас научила от специалистите, че има шанс образуванието, което ѝ намерили, да бъде злокачествено. Те обаче нямало как да гадаят и ѝ съобщили, че ще бъдат сигурни в диагнозата едва когато операцията приключи, вземат ѝ биопсия и видят резултатите от изследванията. Часовете, в които Павлова била в неведение, се оказали най-трудните в живота ѝ. За щастие, кистата излязла напълно доброкачествена и съмненията за рак, които вдовицата на боса на „Мултигруп“ и италианските лекари имали, се разсеяли напълно.

Шокът от неприятната ситуация, свързана със здравето ѝ, все още я държал. Макар да продължава да мори организма си с тежки диети, ефектът бил обратен и тя пълнеела. За да поддържа имиджа си на лайфстайл икона обаче, Дарина се открехнала към функциите на фотошопа и добре замаскирала закръгления си ханш, отеклото лице и налетите бедра по снимките от холивудските партита, на които е чест гост. През май тази година вдовицата на Илия Павлов ще стане на 56, но годините със сигурност не си личат по лицето ѝ, защото редовно изпълва бръчките си с ботокс и други модерни филъри. Освен това отдавна е с напълно изкуствени зъби, за които дала 30 хиляди лева, а носът ѝ също е опериран неколкократно.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ