От последните минути: Синоптичката Натали Трифонова със зловеща катастрофа

Заснемане

Атрактивната синоптичка на Би Ти Ви Натали Трифонова оцеляла като по чудо в тежка катастрофа на гръцкия остров Миконос. Инцидентът се случил по време на почивка, на която тя била придружавана от майка си Ванина.

Двете дами решили да се насладят на екстремните удоволствия, които едно от най-скъпите места за почивка на планетата предоставя. Така си наели АТВ, с което тръгнали да обикалят и да се любуват на красивите гледки към Средиземно море, но се блъснали челно с летящ с бясна скорост мотор. Инцидентът се случил за секунди и успял да вгорчи лятната почивка на Трифонова. След удара тя намерила майка си да лежи на земята в безсъзнание и светът ѝ се сринал. Минутите, в които чакала линейката да пристигне, ѝ се сторили безкрайни. Натали реагирала светкавично, позвънявайки на телефона за спешна помощ, а после се свързала и с баба си Маргарита, която е лекар, за да я посъветва какво да прави. За щастие, гръцките медици си свършили работата повече от перфектно и успели да отърват майка ѝ от капана на смъртта, но пътният инцидент оставил траен белег върху психиката на синоптичката. „Катастрофата много ме промени. Като се върнах в България, стесних кръга от хора около себе си. Майка ми е най-важният човек за мен. Не си представям живота си без нея“, споделя Трифонова.

Всъщност зад силната връзка с родителката ѝ стояла друга лична трагедия. Момичето на времето на Би Ти Ви израснала далеч от баща си, който ги напуснал, когато тя била едва на 10 години. Татко ѝ заминал за чужбина, за да работи, и до днес блондинката не била в топли отношения с него. Всички, които познават майката на Натали, са категорични, че двете изглеждат по-скоро като сестри. 49-годишната Ванина родила дъщеря си много млада и бързо се разделила с тогавашния си съпруг, защото бракът им се изчерпал. Когато с дъщеря ѝ останали сами, Ванина се преместила от Велико Търново в София, за да практикува успешно професията си на зъболекар. Тя отворила собствен кабинет, а малката Натали записала да учи в столично училище. Сега се притеснявала дъщеря ѝ да не повтори нейната съдба в любовта, тъй като синоптичката от дълго време е сериозно обвързана с турчина Доан Хасан. Връзката им обаче преминава през непрекъснати трусове и често ревността успява да ги раздели за по няколко месеца.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ