Маги Халваджиян заведе Рачков на Малдивите (Снимки)

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян сбъдна една от най-големите мечти на водещия Димитър Рачков. Продуцентът заведе един от най-близките си хора на Малдивите, стана ясно от снимки, които Халваджиян публикува в социалните мрежи.

Комикът редовно пуска шеги, че иска да бъде като Маги – да ходи през месец до някой екзотичен остров. Сега след редица закачки шефът му реши да го покани на почивка.

С продуцента е и съпругата му Кремена. През миналата година Рачков и семейство Халваджиян отново почиваха заедно. Компания им правиха Гала и нейният Стефан. Тв семействата тогава отмаряха в Италия.

Сега, след като Рачков и Мария Игнатова се разделиха официално, комикът е без половинка на Малдивите, пише в. „България днес“.

С почивката Халваджиян иска да се отблагодари на Рачков за поредния силен сезон на „Като две капки вода“. Бургазлията основно допринася за това предаването да е сред най-гледаните по телевизията. Лафовете на Рачков карат зрителите да стоят приковани пред телевизора.

Маги и Рачков са в близки приятелски отношения. Двамата се шегуват остро редовно, но приятелството им е адски силно. Те са изключително близки, въпреки че пред екрана понякога демонстрират конфликт на екран.

В края на поредния сезон на „Като две капки вода“ продуцентът разкри, че през зимата ще има нов сезон на имитаторското шоу.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ