Бони отказа предложение за брак, пред стотици свои приятели (Снимки)

2

Бони вдигна лъскаво парти по случай 20 години от издаването на първия й албум. Партито се състоя в лъскав столичен клуб. Тя съчета събитието с промоция на новата си дуетна песен „Време е“.

Богатата украса, съчетана с кетъринг, изобилстващ с хайвер, впечатляващ с уникална изработка и вкус, изненадаха приятно гостите. За великолепната си визия Бони се довери на дизайнерката София Борисова. Всичко създаваше усещането за лукс и приказка.

Специални гости на събитието бяха нейни колеги и приятели. От Сърбия дойдоха Емир Хабибович, Джани, Сладжа, Емир Джулович, Радован и др., а от българските звезди юбилея уважиха Тони Стораро, Софи Маринова и съпругът й Гринго, Лияна, Илиян, Борис Дали, Сашка и Веско от Рико Бенд и още. Бони беше заобиколена от важни за нея близки и приятели.

Гласовитата звезда бе подготвила заря изненада за своите гости.

Бони хвана микрофона и започна празника с емблематичната „Клада от страст“, която оказва превратен момент за Бони и се превърна в неостаряващ хит. След това микрофона хванаха и нейните колеги, които също я поздравиха с едни от най-големите си хитове.

В края на вечерта тя получи специален подарък – годежен пръстен, неизвестен беше изпращачът му, известно обаче за всички ни е, че тя отказа поканата и върна пръстена, вярна на себе си, каза: „Благодаря, но не. За мен семейството и кариерата са най-важна, за мен е чест, но отказвам пръстена“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ