Григор Димитров разкри за коя жена мечтае

Григор Димитров

Григор Димитров участва в специален проект на лайфстайл списанието „Gio“. Заедно със свои колеги от тура той засне фотосесия и отговори на пет въпроса, които бяха зададени към всеки от тях. Единият е с коя от бившите тенисистки би било най-голямото предизвикателство да играете, а Григор без да се замисля споделя: „С Щефи Граф! Заради начина, по който тя прави всичко на корта. Този слайс… с него може да те откаже. Движението по корта и този удар от форхенд!“.

Както е известно, легендарната тенисистка е жена на настоящия треньор на Григор – Андре Агаси.

Пред „Gio“ българинът споделя искрено и какво иска да си спомнят феновете на спорта, когато един ден сложи край на кариерата си.

„Желанието ми е да оставя някаква следа в спорта. Не от гледна точка на рекордите, това не е било моя цел. Едно от главните неща за мен е хората да видят, че спортистите са като всички останали. Просто сме добри в това, което правим, но всички ние също трябва да се справяме с проблемите си извън корта. Имам своите демони, очаквания“, коментира Димитров.

„Със сигурност бих искал да бъда запомнен и с добри резултати и като шампион от турнира от Големия шлем“, добави българинът.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ