Скръбна вест: Тази красавица загина на 26 години

1

Руска звезда в онлайн покера загина на едва 26 години, предадоха руските медии. Лия (Лилия) Новикова беше намерена мъртва в своя дом в столицата Москва, предаде РЕН ТВ.

Родителите на младата красавица не са успели да се свържат с нея по телефона и са алармирали съседите ѝ. Те са отишли да проверят дали всичко с Лия е наред и са намерили безжизненото ѝ тяло в банята. Предварителната информация сочи, че по тялото на момичето не са били открити следи от насилие. Смята се, че момичето се е подхлъзнало в банята и е загинало. Не се съобщават други подробности за трагедията.

Лия Новикова има огромна фенска база, която я определя за най-секси състезателката в геймърските среди. Младата жена има над 15 хиляди последователи в Инстаграм. Нейните приятели разказват, че Лия е била весел човек и никога не се е оплаквала за здравето си. На 16 юни тя е трябвало да навърши 27 години. Планирала е парти и игра на покер със свои фенове на рождения си ден.

През 2015 година Лия Новикова подписва договор с PokerStars. Тя е била изключително популярна в онлайн игрите на покер. Освен това тя е имала няколко популярни блога, а също така е била запалена и по други игри. Руските медии пишат, че тя е имала връзка с един от най-популярните руски покер играчи Василий Цапко, който през 2015 година печели 400 хиляди долара. Освен електронните спортове, Новикова е била запалена и по бокса, колоезденето и баскетбола.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ