Ученичка от Бургас си показа „най-милото“ в „Бедрум“ и се похвали: Известна съм! (Кадри за възрастни)

Заснемане

По-рано днес ви разказахме за грозната сцена с с 13-годишни софиянки по шортички, която вбеси мрежата. Явно някои момичета са готови на всичко, за да станат известни, пише „Флагман“.

Като тази ученичка от Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“ в Бургас. Тя стана истински герой в медиите заради дръзката визия, с която се появи на откриването на култовия денс клуб Bedroom.

Светослава Иванова не остави нищо на въображението и накара всички присъстващи да изпаднат в „тих ужас” при появата й. Изумлението на повечето гости на клуба обаче не е заради „прашките” на дамата, a от скандалното облекло – твърде неподходяща за фигурата й.

Самата Светослава е във възторг от изявата си и дори публикува сторита в Инстаграм, на които пише „Направо станах известна”. Момичето не пропусна да сподели и поредица от снимки със своите последователи, на които позира в предизвикателни пози и е видимо доволна от стайлинга си, вярвайки, че е избрала оригинално облекло, за да се появи на откриването на най-хитовото заведение по родното Черноморие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ