Голям срам за Радан и „Демократична България“! Арестуваха любимия им ром, хванаха го да заработва като…сестра

7 Dni Bulgaria13.06.20193480
5

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът взе постоянна мярка „Задържане под стража“ спрямо Евгени Коцев на 48 години, който е заловен за втори път да упражнява лекарската професия без правоспособност.

Коцев е многократно осъждан за престъпления от общ характер, като са му налагани различни по вид и размер наказания, в това число и ефективно „лишаване от свобода“. Обвиняемият е бил осъждан за извършени от него престъпления през 2009 г. и през 2011 г.

Той е правил домашни прегледи, назначавал е лечение, изписвал лекарства без да има такова право.

Знае се, че е практикувал предимно в ромската махала.

През 2011 година възрастен старозагорец, който също го е посещавал, почина. Тогава при постъпването на болния в Центъра за спешна помощ, синът му заявил, че баща му е бил лекуван от лекар, който имал частен кабинет в старозагорския кв. „Лозенец“. При извършената проверка на място е установено, че Коцев бил санитар в Университетската болница в Стара Загора, но се представял за лекар в ромската махала.

Напоследък освен като фалшив лекар, циганинът се изявяваше и като агитатор и събирач на гласове на „Демократична България“ и Радан Кънев, както се вижда от профила му във Фейсбук. Сред най-добрите авери на лекаря-измамник и лидерът на фалшивите Зелени – Владислав Панев, който гордо позира с арестувания.

За последно Коцев е писал, че започва работа като…медицинска сестра в Слънчев бряг.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ