Ето колко ще печели Даниел Петканов в „България търси талант“

61936262_2500347283309420_1749486947283238912_n

10 000 лева ще бъде хонорарът на Даниел Петканов в новото му амплоа на водещ в „България търси талант“, твърди „Галерия“ позовавайки се на източници, близки до шоуто. Според тях обаче Лудият репортер е възможно да прибере много повече, като се има предвид тлъстите хонорари на предшествениците му.

Петканов ще води шоуто заедно с актьора и водещ Александър Кадиев. Партньорът му се подписал под по-висока сума, тъй като вече е бил водещ на шоуто и има по-богат опит. За справка, последната водеща на „България търси талант“ – Мария Силвестър, прибирала по 15 бона от конкурса.

Дани Петканов от доста време е безработен, с бебе на ръце, и разчита единствено на доходите си като инфлуенсър в Инстаграм. Съпругата му Алекс Петканова бързаше да се върне на работа още на втория месец от раждането. Моделката хукна по модните подиуми и светските събития, а Дани през това време гледаше бебето. Затова, когато му предложили да стане водещ на шоуто, Петканов се съгласил на мига.

„И по-добре, защото продуцентите имаха втори вариант и бързо щяха да отсвирят Дани“,коментират от предаването. Всъщност парите не са никак малко, но ако Лудият репортер бе единственият водещ, щяха да са доста повече. Той обаче няма опит в такъв тип риалити шоута, затова и ще си партнира с Кадиев.

Повечето зрители са доволни от избора на водещи и дори ги наричат „Новите Зуека и Рачков“. Други пък са на мнение, че Петканов не е подходящ, тъй като твърде много се „лигави“ и се държи непрофесионално.

Припомняме, че тъкмо преди 2 години Дани участва във „ВИП Брадър“ заедно с бившата си тогава половинка Алекс Богданска. Именно в Къщата двамата намериха сили да си простят изневерите и дори сключиха брак. Само преди 4 месеца се роди синът им Габриел, който вече е истинска звезда в социалната мрежа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ