Посякоха Веско Маринов! МВР му нанесе жесток удар, след като Цецо Цветанов вече не е важна клечка

веселин маринов

Веселин Маринов вече плаща данък „Цветанов“, твърди  HotArena.

След като бе низвергнат от премиера Бойко Борисов, който заяви, че не иска повече Веселин Маринов да пее на концертите на ГЕРБ, сега потният певец бе изритан и от събитие на МВР.

От седмица медиите анонсират концерт – част от кампания на МВР, който ще се проведе тази вечер в „Арена Шумен“. Сред участниците, редом със Славка Калчева и група „Сигнал“,  се мъдреше и името на любимеца на бабичките.  Днес стана ясно обаче, че Веско Маринов няма да пее в Шумен е и отпаднал от състава на артистите, съобщават БНР – Радио Шумен и „24 часа – Шумен“.

Песента му „Нашата полиция“ пък повече няма да звучи на официални събития. Орлин Горанов е записал ново парче, посветено на мъжете с пагони, което е далеч по-баладично и приятно за слушане. Това споделят присъствали на изложба, показваща полицейското оборудване на МВР. Именно там Орлин Горанов е представил новата си песен, с което е забил нож в сърцето на низвергнатия си колега Веско.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ