Слави Трифонов подкара истински звяр по софийските улици (Уникални кадри)

Слави Трифонов

Шоуменът Слави Трифонов, който се готви да нагази в политиката, бръмчи из софийските улици с неприлично скъпа придобивка, досущ като на някой арабски шейх – чисто нов черен джип „Мерцедес – Бенц“ G класа 4х4 за около 500 000 лева, твърди „Уикенд“.

Дългия е сред първите нашенци, собственици на подобен свръхлуксозен, брониран всъдеход, последен писък на автомобилостроенето. Подобен джип притежава и дъщерята на Ветко и Маринела Арабаджиеви, който обаче е решен в жълт цвят.

Джипът на Слави с немска регистрация D GD и сатанинския номер с четири шестици е най-скъпият в автопарка на учиндолеца. Концернът „Мерцедес“ произвежда вископроходимите всъдеходи тип „кубче“ по поръчка на бизнесмени предимно от арабския свят. Слави се спрял на него най-вече заради безупречната безопасност на пътя, която гарантирал.

Доставили му автомобилното бижу по поръчка направо от завода в Гарц миналата есен. Трифонов отново шофира сам возилата си от автопарка си, след като направи операция на очите си в австрийска клиника. Дългия вече нямал проблеми със зрението и ползвал услугите на личен водач само при пътуване на по-далечни разстояния.

Сред най-големите екстри на уникалното возило е специален стоманен ролбар отзад, който предпазва джипа от удари и го прави идеален при офроуд. Пътната безопасност се повишава и от наличието на „асистент при шофиране“. Системата помага най=вече при шофиране през нощта. „Асистентът“ разпознава типичните признаци на умора и невнимание и предупреждава водача визуално със звук или застрашаващ секунден сън.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ