Две деца попаднаха в дънна яма на Южния плаж във Варна, едното е в болница

Бургас плаж

Едно дете е било отведено в болница вчера след инцидент на Южния плаж във Варна, съобщи д-р Иван Иванов, управител на ДКЦ I „Света Клементина“, отговарящо за здравното обслужване по плажовете.

По думите му, инцидентът е станал в следобедните часове, около 15 часа. Две деца на седем и на пет годинки са попаднали в дънна яма в района на седми спасителен пост, предава „Фокус“.

Малчуганите започнали да потъват, докато вървели във водата. Веднага спасители са ги извадили на сушата, оказана им е и помощ от медицинския екип на плажа. Едното от децата е отведено в болница, но няма опасност за живота му.

През почивните дни се е случил още един инцидент на плаж във Варна. Един от лекарите, отговарящи за медицинското обслужване, е счупил крака си заради падане при по-силна вълна в морето. По време на уикенда не е оказвана помощ на хора, на които им е прилошало заради жегата, допълни д-р Иванов.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ