Всяка седмица СПОРТ ТОТО раздава по два чисто нови автомобила

Image_7511313_126

Всяка седмица по два чисто нови автомобила очакват участниците в „Тото 2 – 6 от 49“. Във всеки от тиражите на играта Втори тото шанс на „6 от 49“ СПОРТ ТОТО дава възможност на един късметлия да запали новия си автомобил и да отпътува на мечтана почивка на море или планина. И това без допълнителен залог.

От първо лице може да потвърди и Вихър Стоянов от София, който на 8 юни по време на старта на „Пето ретро рали България“ получи ключовете за своята симпатична чисто нова кола от екипа на СПОРТ ТОТО. Подобна радост ще изпитат днес и утре собствениците на две возила в Стралджа и Горна Оряховица. Петър Тенев от Стралджа и Светла Александрова от Горна Оряховица тази седмица ще седнат за първи път зад волана на новите си автомобили, спечелени от Втори тото шанс на „Тото 2 – 6 от 49“.

През тази седмица от СПОРТ ТОТО отново са приготвили страхотни бонус печалби. В четвъртък един късметлия, пуснал фиш за любимата „Тото 2 – 6 от 49“, ще има възможност да спечели чисто нов автомобил Форд Екоспорт и то без допълнителен залог. Щастливецът ще бъде изтеглен чрез жребий. Един от участниците в неделния тираж на „Тото 2 – 6 от 49“ пък ще има шанс да стане собственик на чудесна градска кола. Във Втори тото шанс на играта късметлията, който познае пет от първоначално изтеглените шест плюс седмото, допълнително, число, ще получи ключовете на мечтания автомобил. Ако уцелилите комбинацията са повече от един, тогава те ще си разделят много добра парична сума.

А за гориво за новия автомобил, специално за Еньовден, от СПОРТ ТОТО са приготвили 5 бонус печалби по 1000 лв. за участниците в „Тото 2 – 5 от 35“, отново без допълнителен залог. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез жребий навръх Еньовден, на 24 юни, в играта Втори тото шанс на „Тото 2 – 5 от 35“.

Почитателите на числовите игри не бива да забравят да предоставят своята карта ТОТО КЛУБ при всеки залог, който правят. Това им носи още шансове за бонус печалби, обясняват от СПОРТ ТОТО.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ