Кошмарна ситуация със самолета на Филип Киркоров

Заснемане

Руската звезда с български корени Филип Киркоров преживя ужас по време на кацане в руската столица Москва след визита в България, предаде РИА Новости. За щастие случката се размина без пострадали.

Самолетът на компанията S7, с която е летял певецът, не е успял да кацне на летище „Домодедово“ при първия опит. От пресслужбата на летището обявиха, че командирът на самолета е решил да направи втори заход заради силния вятър.

След случката Филип Киркоров благодари на екипажа за „професионализма“. Певецът и семейството му са летели от България. Появи се информация, че самолетът е кацнал аварийно. Машината първо направила твърдо приземяване и била принудена да се издигне и да опита отново.

Не беше никак приятно, разказа музикантът. Лента.ру предаде, че при първия опит за кацане самолетът е ударил шасито на пистата. „Всички сме живи и здрави, слава Богу“, каза Киркоров, който се е прибрал в Русия с полет от Варна. Артистът, роден във Варна, изнесе впечатляващи концерти на българска земя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ