България заживя на улица „ВМРО“! Защото на нея се работи

11

В БСП се занимават с вътрешно партийни преврати. В ГЕРБ се чудят как да обяснят пропадането на Северната тангента. ДПС социализира Пеевски. Волен и Марешки стоят на опашка за съветски инструкции.

А ВМРО работи. За България! Както се вижда. Щом може през отпускарския юни да организира всичко това, какво ли ни чака през есента?

Организаторът на ВМРО Стефан Грънчаров и общинският съветник Димитър Антов приключват паметниците на Васил Левски.
Месец преди годишнината от раждането на Апостола, двамата положиха началото на сглобяването на двата паметника, които ще бъдат открити на 18-и юли в Божурище и Смядово.

В Костинброд Воеводите стартираха най-новата си кампания под надслов „История на улицата“. Тя е свързана с поставяне на табели на улици, носещи имената на исторически личности, събития и места. На табелата освен адреса има изображение на историческа личност и кратка биографична справка за живота и делото на героя. Интересът е огромен. Затова инициативата скоро ще се пренесе и в други градове.

Утре пък за поредна година във Враца се организират под патронажа на ВМРО „Патриотични игри“ за средношколците от Х и ХІ клас на училищата във Враца и региона. В тях ще вземат участие няколко отбора от различни средни училища. Надпреварата ще се състои в пет кръга, съчетаващи спортните умения на младежите в следните атлетически дисциплини – щафетно бягане, което е в пълен унисон с дълголетната врачанска спортна история. Ще има и викторина, посветена на родното минало. Истинското, не онова, което ни пробутват в учебниците.

Всичко това е чудесно! За ВМРО! И притеснително за другите партии. Те освен да говорят за пари, да вземат също нещо да свършат. За хората. И за България.

ПП: Няма нищо чудно, че в днешното изследване на „Тренд“ ВМРО вече е 4-а самостоятелна сила за Парламента. С тези темпове след две години нищо чудно да е трета. Просто на нейната улица се работи. И резултатите са наистина видими.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ