Жестока драма: Почина нападнатата от питбул Ангелина

1561121582-2

Тази сутрин в ломската болница е починала 77-годишната Ангелина Асенова, която беше нападната от питбул в монтанското село Дългоделци, съобщава BulNews.

Инцидентът стана на 11 юни около 13 часа. Кучето нападнало и бутнало на улицата възрастната жена, докато тя отивала при приятелка.

При падането Ангелина си счупила шийката на тазобедрената става. Последва операция в ломската болница. Тази сутрин обаче бившата счетоводителка е починала.

Все още не е ясна причината за смъртта.

„Имах чадър в ръката, посегнах към него и то избяга. След малко се върна и започна да ми души главата“, разказа потърпевшата пред медиите по-рано.

На помощ на жената се притекъл мъж от близката къща.

„Бях на двора и чух някой да ми вика името, сетих се, че има куче на свобода, взех мотиката и тръгнах да спася жената. Когато отидох там, тя беше паднала на асфалта пред нас, а кучето стоеше на около 15-20 метра от нея”, разказва Йордан Георгиев.

„Такива кучета трябва да се застрелят, а не да се изследват дали са агресивни или не. Към 2000 лева ще ми излезе лечението, а ще има и пропуснати ползи, защото работя като счетоводител”, казва само няколко дни преди да почине Ангелина.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ