Борисов нокаутира Цветанов

бойко борисов, цветан цветанов

Бойко Борисов посече Цветанов. Този път финално. Направи го рязко и категорично. След заседанието на Коалиционния съвет. „Цветанов вече не е част от ГЕРБ.

Все едно да питате БСП за Жан Виденов“, отговори Борисов на въпрос как ще коментира твърденията, че Цветанов задкулисно дирижира сделката за придобиването на ЧЕЗ.

И ако преди това, някой е допускал, че Цветанов може да се върне в ГЕРБ през страничния вход, това вече е абсурдно. И не не трябва да си лауреат на Нобеловата награда, за да го прозреш.

18 години приятелство вече са в миналото.

Когато преди дни Цветанов направи плах опит да се върне към политическия живот със заклеймяването на Комунизма, едва ли си е давал сметка какво кроше ще получи от Борисов.

Още повече, че символиката със сравнението с Жан никак не е случайна. Това е вторият нокдаун след подигравката с Веско Маринов, в който изпада бившия зам.-председател на ГЕРБ.

Нокдаунът е факт, Цветанов, обаче не е в нокаут, а опитен състезател като него не бива да бъде подценяван. Във всеки край се крие ново начало.

Източник: „БЛИЦ“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ