Вдовица на известен български актьор продава къщата му

1

Вдовицата на известния български актьор Коста Цонев – Ели, е решила да продаде къщата му. Цената ѝ е 360 000 EUR, показва справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. Къщата е с разгъната застроена площ от 350 кв.м. Разполага с двор от 750 кв.м.

В сутерена са разположени два гаража, сауна, както и две мазета. На първия етаж има голям хол, трапезария и кухня. Те са в едно помещение с площ 85 кв.м. На същия етаж има също така стая-гардероб, тоалетна за гости, антре. На втория етаж са разположени три стаи, като едната от тях е с големина 40 кв.м и към нея има голяма тераса. Втората спалня е с площ 25 кв.м и отново с тераса. Има две бани. Къщата е топлоизолирана, а дограмата на прозорците е Kömmerling с троен стъклопакет. Пътят до имота е асфалтиран.

Близо 90 е броят на оферираните за продажба къщи в Бистрица. Най-евтината е на стойност 85 000 EUR. Големината ѝ е 606 кв.м и разполага с двор от 750 кв.м. Най-скъпият имот е РЗП 1400 кв.м и двор от 2 декара. Намира се на 5 минути пеша от центъра на селото. Тухлената къща е построена през 2000 г. и е с локално отопление.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ