ВМРО се притеснява: Чухме, че за Волен Сидеров Турция вече е приятел, а Ердоган – пич

7 Dni Bulgaria26.06.20191410
волен сидеров

Изненадващо е да чуем от нашия партньор Волен Сидеров, че Турция е приятел, Ердоган е един добър човек. Това леко започва да ни притеснява, то е нещо, което трябва да се изяснява. Не сме го питали, защото той е на официално посещение. Това заяви Искрен Веселинов от ВМРО “Обединени патриоти” в сутрешния блок на Нова телевизия.

Водещата акцентира на това, че от „Атака“ говорят за качествата на руската бойна техника и отношенията ни с Турция, като така поставят под въпрос позицията на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, който се явява също вицепремиер и военен министър.

„Никой не се е венчал за позицията си. Важното е да е полезен за държавата си. Аз смятам, че г-н Каракачанов е полезен за държавата и за въоръжените ни сили, каза Веселинов

Имаше смислен и мотивиран дебат за партийните субсидии,, след вчерашните консултации между партиите с които се отложи намаляването на партийната субсидия.

Смятаме, че сумата, с която може да се издържа една партия, е между 1 милион и 2 милиона лева, каза Веселинов.

Логически обоснован цинизъм е това, което предлагат от ДПС – “дайте да върнем обрачите от фирми”, коментира още той.

Нямаме пари да върнем в момента надвзетите субсидии. Чакаме следващия трансфер, призна Веселинов.

Ще бъде направен преглед на управленската програма в едномесечен срок, това е новината от Коалиционния съвет, заяви Веселинов.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ