Добри новини за Левски от УЕФА

Левски-Лудогорец-35-1280x941

Добри новини в лагера на Левски преди предстоящите мачове в Лига Европа срещу словашкия Ружомберок. Голмайсторът на „сините“ и Първа Лига Станислав Костов ще бъде на разположение за реванша на стадион „Георги Аспарухов“, след като е наказан само за първата среща. Националът получи директен червен картон в последното домакинство на 26-кратните шампиони в Лига Европа срещу тима от Лихтенщайн – Вадуц, когато столичани победиха с 3:2, но с общ резултат 3:3 напуснаха безславно надпреварата, а това костваше работата на Делио Роси, припомня „Sportal“.

Преди няколко дни от УЕФА са пратили писмо до офисите на Левски, че българският голмайстор е наказан само за първата среща в Словакия. Така наставникът Петър Хубчев ще може да разчита на Костов за втората среща. Бившият играч на Пирин, ЦСКА, Ботев (Пловдив) и Берое има 26 гола за „сините“ от 49 мача, но всичките отбелязани в елита на България. Хубси от вчера има в състава си и австрийския нападател Дени Алар, като освен това клубът се опитва да привлече още един таран през това лято. Дори такъв да не акостира на „Герена“ в следващите две седмици, „сините“ ще имат на разположение за втората среща със словаците трима централни нападатели, тъй като и Илия Димитров е в състава.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ