Почина 9-годишното момиче, пострадало при катастрофа край Монтана

Свещ

Починало е 9-годишното момиче, пострадало при жестоката катастрофа в неделя вечерта на главния път Е -79 край монтанското село Долна Вереница.

При силния удар е пострадала и 18-годишната Мелани. Тя беше транспортирана за лечение в „Пирогов” след спешна интервенция в Монтана. Леко е пострадала и баба им – 67-годишната Росица А. Другото дете 15- годишно се отървало като по чудо без тежки наранявания и е изписано.

Бабата, дядото, внучетата – две сестри и тяхна братовчедка пътували с „Опел Астра“. Прибирали се към София след екскурзия до Белоградчишките скали. Лекият автомобил навлязъл в насрещното платно и се блъснал челно в турски микробус. Водачът 62- годишният Крум К. загинал на място. Зад волана на турския лекотоварен микробус „Мерцедес Спринтер 316 ЦДИ“ бил с 39-годишен водач от Измир. Той разказал пред полицията, че леката кола внезапно навлязла в неговото платно, но не успял да предотврати сблъсъка.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ