Каракачанов направи на нищо министърът на „Атака“: Или си мъж и имаш гащи, или…

красимир каракачанов

Когато видях, че общото ни предложение с министъра на икономиката Емил Караниколов за ремонта на Су-25 не е подписано от двама експерти от неговото ведомство, ми стана ясно, че някой там дава вредни или некомпетентни съвети. В края на краищата или си мъж и имаш гащи, или нямаш.

Така министърът на отбраната Красимир Каракачанов коментира разнобоя си със своя колега от квотата на „Атака“ Емил Караниколов по отношение на ремонта на самолетите Су-25 в Беларус.

Той е категоричен, че санкциите за Беларус били „само по отношение на вътрешни репресии“ и не засягали възстановяване на бойните способности на натовски държави, каквито са аргументите на Караниколов срещу договора с бившата съветска република.

Каракачанов страната ни няма време да чака 2 г., докато заводът „Авионамс“ придобие лицензите от Русия за ремонт на Су-25. Още юли-август догодина и четирите летящи самолета от този тип ще бъдат на земята, тъй като ресурсът им ще е изтекъл. А армията ни ще загуби способностите си.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ