Преслава се омъжи? (Снимки)

65288811_10157225009659424_9152404655840428032_o

Преслава се омъжи, съобщава „България днес“. Според изданието новината издала нейната приятелка Софи Маринова, която била специален гост на партито за рождения ден на фолк любимката.

Родителите на 9-месечната Паола са сключили тихомълком граждански брак, за да не се налага Павел да припознава дъщеря си. Истината лъсна по време на партито за 35-ия рожден ден на Преслава в столична чалготека.

„Поздравите тази вечер са за рожденичката Преслава. Те специално са поръчани от нейния съпруг Павел“, съобщи весело на микрофона Софка и изненада всички гости. Досега беше известно, че Павел и Преслава живеят на семейни начала, но за първи път някой от тяхното обкръжение издава, че те са семейство според българското законодателство.

Кога точно певицата е подписала с любимия си засега остава тайна. Любопитното е, че халка на пръста на фолкдивата няма, нито пък Павел носи такава. Знае се със сигурност, че последните седмици Преслава бе в Турция заради пластичната си операция, след което следваха участия, така че подписът в българско гражданско е бил невъзможен. Връзката между певицата и бащата на детето ѝ е силна, така че по-скоро Софка е използвала думата съпруг неволно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ