Голям срам! Мениджърът на Григор Димитров ще строи нещо огромно на скандално място

григор димитров, георги стоименов

Мениджърът на Григор Димитров – Георги Стоименов, иска да издигне голяма бизнес сграда на мястото на паркинга на скандалните кортове на клана Берберян, намиращи се близо до Борисовата градина. Това разкриха пред БЛИЦ достоверни източници.

На възпитаника на ХТИ явно не са му достатъчни огромните хонорари, които прибира от Гришо, но иска и допълнителни постъпления.
Припомняме, че той е женен за средната дъщеря на Юлия Берберян – Катерина.

Скандалната фамилия прилапа терена, където в момента се ширят кортовете, през 2001 година срещу 15 панелки. Общинският съветник Орлин Иванов преди време разкри, че столична община е загубила от сделката 750 000 евро на апартамент.

Любопитно е как ще реагират протестърските организации от новината за намерението на Георги Стоименов, тъй като в тях членуват Юлия Берберян и голямата й дъщеря Мануела. Сега на двете ще им се наложи да берат голям срам, още повече, че са основни критикари на общината.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ