Официално! Обвиняват в убийство виден гербаджия

трайко младенов

Видях, че мотористът се движеше в посока София, когато кметът на Костинброд Трайко Младенов изведнъж направи забранен обратен завой и мотористът се блъсна в него. За мен вината за инцидента е изцяло на кмета, тъй като извършва забранена маневра. Това сподели пред камерата на Нова телевизия свидетел на инцидента, при който загина моторист.

,,Ако кметът не е правил обратен завой, както той твърди, това нямаше да се случи. Просто лъже и не иска да си признае. За мен Трайко Младенов не иска да си поеме отговорността, което не е нормално“, заяви един от близките на жертвата.

Днес кметът на Костинброд, който е от ПП ГЕРБ, е призован да се яви в прокуратурата, където се очаква да бъде привлечен като обвиняем за причиняване на смърт на пътя.

По собствените думи на градоначалника той нито е карал с превишена скорост, нито е извършвал обратен завой, а що се отнася до моториста, Младенов обясни, че не го е видял.

Според данни на “Пътна полиция“ загиналият моторист не е имал книжка Категория А за управление на мотор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ