Световна филмова звезда написа в „Инстаграм“, че ваканцията е прекрасна, след което почина до децата си

Свещ

Красивата немска актриса Лиза Мартинек, известна от сериала „Криминалистът“ и от още много други телевизионни филми по целия свят, е починала внезапно при странни обстоятелства, докато е била в Италия. Там 47-годишната красавица е прекарвала отпуската си.

Лиза Мартинек си отишла в тосканския курорт Гроссето, където била заедно със своя съпруг и трите си деца. Засега семейството на актрисата отказва да съобщи причината за внезапната й кончина. Една от версиите е, че е имала сърдечен проблем, за който не е съобщавала на никого.

Лиза Мартинек е една от големите телевизионни звезди в Германия. Освен това често участвала и в театрални постановки. Името й често се появява и в някои от най-успешните немски, криминални сериали. Освен като актриса Мартинек е участвала активно и в обществения живот. Тя е основателка на организацията Mother Hood, която се бори за правата на жените на естествено раждане, избора им на родителен дом или пък раждане у дома.

В последната си снимка в инстаграм, която публикува само няколко дни, преди да умре, актрисата пише, че се чувства прекрасно по време на отпуската си и има настроение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ