Ето ги българските телевизионни журналисти, които вече са милионери!

20

Куп тв водещи, новинари и журналисти у нас живеят досущ като холивудски звезди.

 

За мащабите ни българските тв звезди имат свръхвисок стандарт на живот, а някои от тях са вече милионери в имоти.

 

Един от най-скъпоплатените тв лица е водещият на „Здравей, България“ – Виктор Николаев. По  думи на Бареков, Николаев се разписвал срещу около 15 000 лева на месец за по 2 часа работа в ефир дневно. В колосалната сума влизали и бонусите, които Виктор и екранната му партньорка Аделина Радева най-редовно получавали.

 

Виктор влага заработеното в недвижими имоти. Само в рамките на няколко години Николаев се е сдобил с три апартамента в идеалния център на София.

 

С повече имущество от него и с още по-тлъсто възнаграждение разполага само колежката му от новините Ани Салич. За заплатата на благоевградчанката от години се носят легенди, а според източници от Нова тв по последни данни месечното й възнаграждение клоняло към 18 000 лева, писа „Ретро“.

 

Освен два апартамента в София, къщи в Благоевград, Белград и пернишкия „Бевърли Хилс“ – село Рударци, с мъжа й имаха и лятна хасиенда на полуостров Халкидики в Гърция. След раздялата обаче Ани се отказала от едното жилище, а в сръбската вила не стъпвала, защото не била добре дошла при роднините на бившия си.

 

Ани си пада и по скъпите возила. Последната й придобивка е чисто нова червена лимузина на марката „Волво“, чиято базова цена стартира от 100 000 лева.

 

Невиждана заплата прибираше и Ани Цолова, която от миналата година не е на екран. Докато водеше сутрешния блок на Нова тв заедно с Виктор Николаев, журналистката прибираше по 12 000 на месец. Благодарение на тези пари тя успя да се сдобие с огромен палат в баровския столичен квартал „Драгалевци“, който е оценяван от експерти на 400 бона.

 

Заплатата на Антон Хекимян е около 15 000 лева. Макар и заможен, той си остава скромен и не разполага с имоти. Неотдавна си смени квартирата, като си купи панелка в „Бъкстон“. И кара по-стар модел „Ауди“.

 

Видните топрепортерки на Нова тв Миролюба Бенатова и Генка Шикерова, които останаха без работа, са едни от най-високоплатените в медията – взимали по 10 бона на месец. Генка дори въртяла и доходоносен страничен бизнес, а по имоти не отстъпвала на колегите си Виктор Николаев и Анна Цолова. Наред с това произлиза и от богата фамилия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ