Тежък сблъсък между камион и бус в Шуменско, има загинал

Катастрофа

Тежък пътен инцидент е възникнал тази сутрин до шуменското село Изгрев, създадена е организация пътуващите от и към Силистра да преминават по обходен маршрут. Сигнал за произшествието е получен в 06:00 часа сутринта в дежурната оперативна част на областната дирекция в Шумен. Съобщено било, че са се блъснали тежкотоварен автомобил и бус. Към мястото на инцидента са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

След пристигане било установено, че водачът на буса е загинал на място. Спътникът му е невредим. Спасителни екипи от пожарните в Шумен и Каолиново са помогнали да бъде изваден водачът на тежкотоварния автомобил от кабината. Откаран е за преглед в МБАЛ-Шумен.

Причините за възникване на инцидента са в процес на изясняване. На мястото се извършва оглед. Движението в участъка е затруднено. Създадена е временна организация на движението. Пътуващите към Силистра ще бъдат насочвани през Венец, а идващите от Силистра ще преминават през Изгрев и ще бъдат насочвани към Каолиново.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ