Неблагодарна! Елена Йончева с изумително грозни думи срещу бившия си любовник

елена йончева

Сергей Станишев нарече Бойко Борисов държавник, защото премиерът подкрепи кандидатурата му за председател на Европейския парламент. В противен случай щеше да е грозно да не го подкрепи. Но според мен го направи и по друга причина, а именно да всее раздор и напрежение в БСП. Това коментира в сутрешния блок на БНТ евродепутатът от БСП/ПЕС Елена Йончева.

Относно напрежението в социалистическата партия Елена Йончева обясни, че БСП не е авторитарна партия и в нея е нормално да има сблъсък на различни идеи и виждания.

,,В Партията на европейските социалисти, например, има над 30 партии и организации и е нормално да няма пълно препокриване на идеите между тях, защото всяка държава има своите приоритети“, посочи тя.

Йончева коментира и корупцията в нашата страна.

,,Корупцията е проблем за икономическото развитие на България. 11 милиарда евро губим на година заради корупцията заради злоупотреба с европейски програми, пропуснати ползи, намалени чужди инвестиции, сивата икономика, организираната престъпност. Заради корупцията губим 22% от БВП. България не е в Шенген и Еврозоната именно поради нивата на корупция“, обясни евродепутатът от БСП.

,,Намаляването на партийните субсидии е голям удар срещу демокрацията и срещу единствената опозиция в България на това авторитарно управление, тъй като само БСП е в състояние да го свали от власт. Ето защо вярвам, че след 10 г. няма да говорим за управление, а за режим, докато името на Борисов няма да бъде споменавано, просто защото всички ще ни е срам“, допълни още Елена Йончева.

На въпрос за предстоящия местен вот наесен тя посочи, че “БСП ще се справи много добре“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ