Бургас в потрес! Мис България 2018 припадна на участие, лекарите не могат да сложат диагноза на ужаса

7 Dni Bulgaria08.07.20193290
12

Най-красивата жена на България за 2018 г. – бургазлийката Теодора Мудева, е приета спешно в УМБАЛ-Бургас снощи, след като е колабирала зад кулисите в Летния театър около 20,45 часа. За съжаление все още няма диагноза, прави се всичко възможно да бъде стабилизирано състоянието й, предава „Флагман“.

17-годишната Мис България 2018 г. втрещила претендентките за короната на „Кралица на Бургас 2019”, както и членовете на журито, които са очаквали зад завесите да бъдат поканени на сцената преди същинската част на шоуто в пълния със зрители Летен театър на Бургас. Тя се свлякла прижълтяла на пода и предизвикала паника, един от организаторите повикал линейка, тъй като не могли да я свестят.

По сценарий талантливата бургазлийка е танцувала в самото начало два кратки етюда заедно с партньор от бургаски клуб по спортни танци. По-наблюдателни от първите редове са усетили, че тя залита и едва успява да запази равновесие в ръцете на опитния си партньор, но никой не допускал, че ще се стигне до ужасния момент да се вика „Бърза помощ”.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ