Нагла Ангелкова в bTV: Българите плащат за шезлонг между 80 ст. и 2 лева, при мен туризмът е №1

николина ангелкова

Министърът на туризма Николина Ангелкова продължава с тура на наглостта из българските телевизии. Днешната й спирка bTV обаче беляза връх в безочието на мансардната министърка.

Оказа се, че Ангелкова не знае, че цената на шезлонгите е между 20 и 70 лева по родното черноморие. „Българите плащат за шезлонг или чадър между 80 стотинки и 2 или 3 лева, както е по концесионни договори. Ние не знаем за такива цени. Ако има, нека хората ни алармират“, брутално се изгаври Мис Морски чар.

И каза на българите да не мрънкат много, защото в Гърция, където ходим на почивка е безплатен шезлонга, защото това е най-долния клас. „Отидете на плажовете в Атина, на Миконос, в Санторини, да видите, че там шезлонга е 50-100 евро“, опъна ни ушите Ангелкова.

Тя обясни, че няма за какво да подава оставка, защото при нея туризмът ни е отрасъл №1 в ЍБългария и най-бързо развиващия се в Европа!?!?!?

Дето се вика, Пинокио като лъжел, носа му растял…

 

Няма такава наглост! Мутри газят с джипове почиващи летовници на плаж във Варна

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ