Владо Карамазов шокира: Владо Карамазов? Това е страшна тъпотия, бе, хора

7 Dni Bulgaria09.07.20191280
владо карамазов

Звездата от хитовия крими сериал „Дяволското гърло” Владимир Карамазов изненада феновете си, публикувайки свои младежки снимки. Кадрите от тийнейджърските му години предизвикаха много вълнения.

40-годишният актьор е неузнаваем с дълга руса коса и няма нищо общо със сегашния си имидж. „На нищо не приличам, а тогава се имах за много модерен и много в час. Сега виждам, че съм бил в голяма заблуда”, признава си през смях Карамазов.

Истинското име на синеокия красавец е Владимир Александров. Тъй като фамилията му се струвала твърде обикновена, още преди да пробие в киното и театъра, той решил да използва някой по-запомнящ се псевдоним, писа „Уикенд“.

Споделих, че ми е много скучна фамилията, че Владимир Александров е егати баналната работа. Точно тогава четях „Братя Карамазови” и че много ми харесва. И Лилия Абаджиева се е впечатлила явно от изказванията и ми предложи спонтанно да стана Карамазов. Казах й: „Ти луда ли си?” И така ситуацията отмина. Преди един спектакъл видях плакат, на който тя ме беше написала като Владимир Карамазов. Така си и остана до ден-днешен. Но честно казано, не ми харесва. Смятам, че е глупаво. Нещо прекалено е. И всъщност, ако тръгна да си сменям с някакъв псевдоним фамилията, нямаше да бъде Карамазов. Щеше да е може би нещо по-семпло, не толкова претенциозно. Та това е страшна тъпотия! Като се замисля сега, чак срам ме хваща… Но не можеш да се кръстиш на един герой. Не е нормално. Все едно да чета „Алиса в страната на чудесата” и да се кръстя Владимир Алиса. Някаква такава глупост… Детско, наивно и твърде безотговорно ми се струва”, признава днес актьорът.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ