Синовете на тази 80-годишна българка имат над 1 млрд. лева! Вижте майката на най-известните сикаджии

7 Dni Bulgaria11.07.20194390
24

Мама Соня. Така наричат Соня Маринова – майката на Николай и Красимир Маринова, по-известни като Братя Маргини. „Галерия“ успя да се сдобие с нейна снимка, заснета по време на сватбата на внучка й.

Дъщерята на Големия Маргин Александра се омъжи тези дни за дългогодишния си приятел Джани и вдигна шумно пиршество в замъка „Равадиново“.

Да види внучка си като булка бе дошла мама Соня, която гони 80-те и е трудно подвижна. На големия ден присъстваха и трите й снахи. „Силна и борбена жена“ – така близки и познати определят мама Соня. Рядко можеш да я видиш усмихната, тежък живот е имала, допълват роднини.

Въпреки здравословните си проблеми, майката на Маргините дори намери сили да потанцува на сватбата на внучка си. Александра се омъжи в красива бяла рокля от скъпа дантела, чиято цена, според слуховете, надхвърляла 20 000 лева.

Нейните братовчедки Бисера и Мария – племенничките на Маргините, също се бяха постарали да блеснат във възможно най-актуалните и маркови рокли. Сестрата на Маргините – Марияна Маринова, пък се бе заела с голяма част от организацията на сватбата.

Соня и Андрей Маринови сключват брак преди повече от 50 години. Цял живот са живели в къщата в смолянския квартал Устово, където Андрей работи като миньор. Имат четири деца – Красимир, Николай, Димитър и Марияна, които отрано напускат семейното гнездо. Всички те ги даряват с внуци.

 

Големия Маргин има един син и две дъщери – Красимира и Александра, която омъжи. Малкия Маргин има две деца – Моника и Николай, а Марияна е дарила баба Соня с две внучки – Бисера и Мария.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ