Вежди Рашидов ексклузивно: Бойко Борисов ще се махне от шефското място като Доган, вече е стар

вежди рашидов, румен радев

Депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по култура в парламента Вежди Рашидов коментира в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ, че очаква в някакъв момент Бойко Борисов да се оттегли от лидерската позиция в партията. Според Рашидов, Борисов може да постъпи както Ахмед Доган, който стана почетен председател на ДПС.

Чувам го напоследък хвърля едни хубави изречения – път на младостта, явно той е разумен човек, ще намери границата, за да може като Доган в един момент – да има влиянието, но да може по един елегантен начин да подготвя кадри. Доган навреме се отдръпна. Остави едни по-млади хора да въртят това колело, но без да изпуска колелото, все пак то е негово. Смятам, че той е разумен и ще влезе в тази схема, заяви Рашидов.

Попитан дали допуска, че това ще стане след третия мандат, Вежди Рашидов каза: „Аз мисля, че е достатъчно умен и разбира, че има смяна на поколенията“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ