Гръмотевица! Слави Трифонов купил една от най-гледаните български телевизии, прави я „Канал 7/8“!?

Слави Трифонов
Слави Трифонов май е купил телевизия „Евроком”, мълви се усилено в медийните среди.

Ако се вярва на слуховете, сделката е била финализирана буквално преди дни. Очаквало се в най-скоро време тя да бъде официално оповестена. На този етап и Слави, и „Евроком” не коментират. Журналисти в телевизията признаха, че по коридорите се носи подобна мълва, но шефовете категорично отрекли. Слави никога не е бил забелязван в студиата на канала.

Още когато Трифонов обяви, че спира предаването си по Би Ти Ви, плъзна мълвата, че той води преговори да купи медиата. Тогава се спрягаше сумата от 8 милиона евро. В крайна сметка цената е била намалена до 12 милиона лева. Трифонов щял да финансира покупката с лични средства и кредит от банка, който да погаси в срок от 5 години.

Не е ясно и дали в медиата ще настъпят промени, ако сделката е факт. В момента най-популярните предавания на канала са на Сашо Диков, Люба Кулезич, проф. Юлиан Вучков, Николай Бареков и Жорж Ганчев. В общи линии, телевизията предоставя програмно време на всеки, който има възможност сам да финансира своя рубрика.

Източник на „Уикенд” твърди, че телевизията щяла да бъде с ново име и чисто нова визуална опаковка, която в момента се подготвяла. Медиата щяла да се казва „Канал 7/8” – на името на продуцентската компания на Слави Трифонов „Севън ейт продакшън”. Очевидно от ефира на медиата Дългия ще загрява за политическата си кариера.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ