ВМРО съсипа Иван Тотев и обяви кой е фаворитът на Организацията за кмет на Пловдив

64

ВМРО започва преговори с НФСБ за издигането на Славчо Атанасов като общ кандидат за кмет на Пловдив в рамките на патриотична коалиция. Това съобщи на пресконференция депутатът от ВМРО Александър Сиди.

Той допълни, че Атанасов е единственият кандидат, който има шанс за успех. Ако НФСБ не приеме предложената от войводите програма за управление на общината, те ще преговарят за общ кандидат-кмет и листи с останалите партии в града без ДПС.

Сиди подчерта, че Иван Тотев с надменното си отношение към града и политическите сили сам е причинил неизбежното си оттегляне. „Ако управляваше Пловдив, както Бойко Борисов – ГЕРБ, сега Тотев щеше да има трети добър мандат. Той обаче се самозабрави, съветниците му също, не приемаха никакво друго мнение. И неизбежното се случи“, анализира Сиди.

Програмата на ВМРО предвижда построяване на нови детски ясли и градини, грижи за зелената система и качеството на въздуха и благоустрояване – паркинги и вътрешноквартални улици.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ