Драма за Фандъкова! Връща ли се Джамбазки от европарламента, за да се бори за кмет на София?

57

Големият проблем за трети мандат пред Йорданка Фандъкова може да не е Мая Манолова, а Ангел Джамбазки!

На последната сесия на СОбС гербаджиите са си шушукали, че най-рейтинговият политик в държавата след Бойко Борисов май за трети път ще се пробва като столичен кандидат-кмет. Не е ясно откъде им е информацията, при положение, че ВМРО не обявила нито един кандидат до момента за есенния вот.

Излизане на Джамбазки срещу Фандъкова обаче със сигурност ще направи още по-интересен мача за София. Само преди няколко дни в една от фейсбук-страниците имаше проучване, в което се включиха над 15 000 софиянци. 53 процента от тях биха подкрепили Фандъкова и 47 – заместник-председателя на ВМРО!

Европейските избори също показаха, че Джамбазки е на гребена на вълната, като любимецът на българските младежи успя да издърпа втори депутат на ВМРО в Парламента. Много е спорно при негово излизане на сцената, дали Мая Манолова ще отиде на балотаж срещу Фандъкова или самият Джамбазки.

Неслучайно и самата Фандъкова не бърза да обявява кандидатурата си, изчаквайки да види опонентите.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ