Софи Маринова изрева: Гринго иска да ме застреля и залее с киселина

Софи Маринова, Гринго

Само два месеца след голямата сватба, Софи и Гринго се разделиха, а разводът се превърна в една от водещите нови из всички медии. Появиха се какви ли не спекулации по темата, но до този момент Софи пазеше мълчание. Досега! Единствено и само пред наш репортер тя даде екзклузивно интервю за влошените отношения с Гринго и призна цялата истина! Хванахме я да си говорим докато чакаше реда си в полицията, за да напише поредна жалба срещу вече бившия си съпруг, който вече два месеца не спира да я тормози, изнудва и заплашва. Четете какво каза емоционалната Софи със сълзи на очи специално за нашите читатели. 

– Софи, защо се разведохте с Гринго? 

– Защото е агресивен, посяга ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, но той не спира да ходи по мен, следи ме. Заплашва мен и детето ми. В момента съм в прокуратурата и си подавам жалба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се разбира. Идва на участията ми с компания от 20 човека и започва да агресира. Вика на Лоренцо: „Ще останеш без майка, ще я гръмна“. Звъни на мои приятели и роднини, казва им, че щял да ме залее с киселина.

– Ти реши да приключиш този брак след един такъв побой, където ти счупи ръката, нали така?

– Разбира се! Моите приятели са наясно, че това не е нещо ново, тормози ме отдавна. От самото ни запознаване е започнал д ами посяга. За трети път ми чупи ръката! Все обещания, искаше прошка… Държах на него, чаках го излезе от затвора, помагала съм му….  Това неговото обаче си е болест, шизофреник е!

– Какво обяснение ти дава на сдобряване след такъв побой? 

– Такъв си муе  характерът. Гледам по новините, че 70% от жените са подложени на домашно насилие. Паднало се е и на мен… С такъв човек и приятел не може да си останеш, защото не иска. Болен мозък!

– Много искаше да му родиш дете, но сега радваш ли се, че тази твоя мечта не се осъществи? 

– Господ ме е пазил, какво да ти кажа! Ние сега няма какво да делим и не мога да се отърва от него, какво ли остава ако имахме дете! Мале, мале….

– Той сега те преследва и тормози, защото иска да се съберете, така ли?

– Да, изнудва ме и ми звъни да иска пари. Казах му да изчезва, да си ме остави свободно да си работя, защото пречи и на работните ми ангажименти. Идва на участията и ме притеснява и излага пред хората. Нямам намерение да ходя по интервюто, това са първите и последни думи по темата от мен. Нека хората да знаят, да са наясно с истината, но да не ме притесняват и да не ми звънят за коментар други журналисти. Единствено пред вашата медия разказвам случилото, но ми е много тежко да гоовря.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ