Вижте ги! Мрежата прегря от простотията, която сътвориха тези софиянчета

56

Група тийнейджъри потрошиха пейка посред бял ден в градинка в центъра на София. Видеото с бруталните дейстивя бе публикувано в социалната мрежа. Мишена на младежките хормони се оказва паркова мебел в градинката до Арменската църква в столицата. Както децата се забавляват и говорят, един от тях здраво стъпва на пейката и започва да скача, пружинирайки върху нея, докато се счупи. Другият пък майсторски използва бицепсите си, за да допрекърши летвата и да я изхвърли.

Градинката е в близост, на 3 преки, до 41 училище „Св. Патриарх Евтимий“. Живеещите в зоната деца явно скучаят и осъзнато или не чупят и паркова мебел. Гражданите от района вече са вдигнали ръце от мръсотията, шума и свърталището на наркомани, в което се е превърнала градинката. На нея има люлка, железни детски съоръжение и пейки от миналия век. В момента там не е нито подходяща детска площадка, нито зелена и приятна градинка.

ВИЖ ВСИЧКИ НАЙ-ИНТЕРЕСНИ НОВИНИ ЗА СОФИЯ – САМО ТУК!

Повече от 15 години тук се събира всякаква паплач, особено вечер, коментира очевидец на постоянните сбирки в градинката. Хората се надяват най-после полицаи да патрулират около мястото, за да им се осигури нощно спокойствие. Видеото с тийнейджърите, които чупят пейката предизвика десетки критични коментари в социалната мрежа. В повечето от тях хората обвиняват родителите им и липсата на възпитание.

„Да се открият родителите и да платят щетите“, предлагат граждани. Други пък са по-крайни и искат момчетата да бъдат открити и изпратени в Бойчиновци. Най-голямото желание на гражданите, които живеят в близост, е да се махнат оградите на църквата и да се оправи положението – ремонт на градинката, нова паркова мебел, нови детски съоръжение, видеонаблюдение и проверки от полицията


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ