Дарина Павлова още жали за Илия, разплака мрежата с разказ за покойния си мъж навръх рождения му ден

Илия Павлов

Вдовицата на разстреляния от наемен убиец през пролетта на 2003 г. бос на „Мултигруп“ Илия Павлов, се сети за покойния си мъж.

Родената в Казанлък екс моделка и неуспяла актриса публикува снимка в профила си в Инстаграм, на която се целува страстно с мъжа си. Снимката е правена през далечната 1998 г., когато Илия Павлов бе богаташ №1 на България и контролираше ключови сектори от икономиката.

„Странно е по колко много начини може да ти липсва човек. Липсват ми нещата, които правеше, и човекът, който беше, но също така ми липсва и коя бях аз до него. Начинът, по който всичко, което казвах или правех, беше красиво, забавно или важно. Колко много значехме един за друг!!! Любов! Завинаги“, написа Дарина Павлова на 6 август. На тази дата Илия Павлов щеше да навърши 59-годишна възраст.

След като някогашния борец бе екзекутиран, вдовицата му Дарина прибра стотици милиони долари наследство и избяга с децата си в Америка, уплашена да не последва съдбата на мъжа си, или пък да не бъде рекетирана от мафията за пари и имоти. Мнозина обвиняват и до днес вдовицата на Илия Павлов, че не почита паметта му и че не се е вясвала на гроба му от години.

В интерес на истината, в последните години от живота на боса на „Мултигруп“, той имаше друга любимка – Ивайла Бакалова. До негов развод с Дарина обаче не се стигна – разстреляха го, преди двамата да разтурят брака си, припомня столичен седмичник.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ