Само в 7DniBulgaria.bg

Чалгаджийка удари дъното, показа си най-милото в търсене на известност (Снимки)

Kristiana01091

Треторазядната чалга певица Кристианата по провокация слага всичките си колежки в малкия си джоб. Половинката на македонския хитмейкър Оцко пуска снимки, на които е досущ като актрисите от филмите за възрастни.

Тези дни русото изкушение сподели снимка, на която е с доста провокативен бански. Дизайнерският модел втрещи с това, че скрива всичко друго, но не и интимните части. Точно на триъгълника има изрязана същата фигура, която разкрива и най-милото на Кристиана.

Оказва се, че изпълнителката на „Хулиганка“ има татуровка точно там. „Не ми се мисли какви мъки е преживяла, докато си татуира котето“, пишат в социалните мрежи възмутени почитатели.

Кристиана е родена на 1 ноември 1989 г. в Бургас. В началото на музикалната си кариера стартира като дует с друга скандална чалга звезда – Дебора. Кристиана обаче се залюбва с композитора Оцко и стартира самостоятелна кариера. Така и не успява да се добере до челните позиции във фолка, макар да има съвместни песни с Галин, Фики, Джорджано и т.н.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ