Огромен кошмар за стотици българи в самолет от Дъблин за София

Райънеър-Самолет

Стотици българи, пътуващи със самолет от Дъблин за София, преживяха голям кошмар през уикенда, разказат колегите от „БЛИЦ“.

Летателният апарат на компания „Ryanair“ трябвало да излети в 18:35 ч. местно време в събота. Вместо това обаче закъснял с близо 3 часа заради повреда в един от двигателите.

По-големият проблем обаче за нашенците, след голямото висене на летището в столицата на Ирландия, е бил мъртво пиян пътник, който е бил допуснат на полета необезспокояван.

След това в салона се разиграл невиждан екшън.

„Беше истински ужас. Един от пасажерите – българин от Варна, се качи мъртво пиян. Не стига това, ами и продължаваше да се налива в самолета.

Крещеше постоянно, държеше се непристойно, не спазваше инструкциите за безопасност и сипеше вулгарни думи към стюардесите“, разказа пред медията ни свидетелят.

Буйстващият мъж бил толкова нафиркан, че при опит да отиде до тоалетната, залитал и падал върху останалите пътници в самолета, които гледаха с недоумение какво се случва.

Изненадващо, след кацане на летище „София“, варненецът не е бил задържан от властите.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ