Нов скандал с Кубрат Пулев, унижига го

Кубрат Пулев, Джени Суши

След аферата с Джени Суши, Кубрат Пулев бе замесен в нов скандал.

Професионалният боксьор Тайсън Фюри разкри какви са били опциите пред него за предстоящия му двубой. Един от опонентите, към които се е обърнал щабът му за евентуален мач, е бил Кубрат Пулев. Кобрата обаче е отказал на британския си колега двубой на 14 септември в Лас Вегас.

„Ние предложихме да се бием с Кубрат Пулев, Александър Поветкин, Чарлс Мартин, Тревър Брайън, Джарел Милър… списъкът продължава и продължава…” – сподели Фюри (28-0-1, 20KO) пред ESPN в събота вечерта.

„Всички тези момчета не можеха да се бият с мен или не желаеха. Стигнахме до Ото Валин, който каза, че приема. Толкова е просто всичко.”

„Не съм изненадан от решенията им. Ще ритам задниците им. На единия обратно до България (Пулев), на другия до Русия (Поветкин) – всеки ден от седмицата, по два пъти в седмицата”, сподели Тайсън Фюри.

Самият Кубрат Пулев обяви преди ден, че очаква с нетърпение срещата си с победителя от реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис. Българинът предрече успех на боксьора с мексикански корени.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ