Полицаи изнасилиха волейболистка в черноморски курорт

Полиция

17-годишна волейболистка беше изнасилена от полицаи по време на финалите на руския национален шампионат по плажен волейбол, които се проведоха в черноморския курорт Анапа.

Инцидентът се е случил в ранните часове на 26 август близо до селището Витязево. Принудителният сексуален акт е станал, след като момичето избягало от базата на отбора си, за да се види със своя приятел.

Двамата отишли на плажа, където започнали да се целуват. В този момент на мястото пристигнали полицаи и младежът избягал. Волейболистката не успяла. Тя била обградена от униформените служители, които започнали да я шантажират, че ще я издадат на треньора.

Освен това се заканили да и причинят и други неприятности. Полицаите принудили младата спортистка към сексуални действия. Единият от тях охранявал, докато другите двама се възползвали от непълнолетното момиче.

Всички замесени полицаи вече са уволнени. Срещу тях е заведено дело за принуждаване към действия от сексуален характер на непълнолетно лице.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ