Корнелия Нинова хвана Цвета Караянчева за косата: Ти Румен Радев няма да го коментираш! Излизай с Бойко

корнелия нинова

Разцепленията в ГЕРБ са си тяхна работа. Ние в други партии не се месим. Борисов да се оправя, заяви в Русе лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на партията.

На въпрос как ще коментирате думите на Цвета Караянчева, че Румен Радев е беквокал на Корнелия Нинова, председателят на БСП заяви: „Всеки има право на мнение. Въпросът е колко тежи то. Нека Цвета Караянчева, Бойко Борисов или който искате от ГЕРБ, се яви на пряк, мажоритарен избор пред народа. Ако получат подкрепата на два милиона шейсет и три хиляди тридесет и двама българи, колкото получи президентът Радев, да ги коментираме. Сега просто ще е загуба на време”.

Нинова сподели, че друго я е разтревожило вчера от изказването на Караянчева и от това на Борисов днес. „Какво младо поколение българи искаме? Те говорят пред младежите на ГЕРБ срещу президента, срещу лидера на опозицията, нахъсват ги с агресия и отрицание и нито дума за образование на младите, за заетост, за младите семейства и децата. Обръщам се към тези млади хора: вие сте избрали да членувате в партия ГЕРБ. Това е ваше право. Вие сте свободни хора. Но мислете как да се решат проблемите на вашето поколение. Ето, ние сме в Русе. Стоя до Пенчо Милков – ваш набор, умен, честен, енергичен, кандидатът ни за кмет. И не обсъждаме нито Караянчева, нито Борисов. Чертаем планове как Русе да стане икономически център на северозапада и неговите три деца, и на русенци децата да живеят тук добре“, каза още Нинова.

Попитана за разцеплението на ГЕРБ в Русе, Нинова заяви: „Техните проблеми са си тяхна работа. В други партии не се месим. Борисов да се оправя“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ